Boho-Tiffin Girls

Merk: Boho-Tiffin
Model: Girls
Voorraad: Op voorraad
€29,95
-+
 

Stel een vraag over dit product

Mijn vraag niet publiceren


Wat is nou leuker dan dezelfde tiffin mee te nemen als je mama! Naast de Boho-Tiffin Original is er ook een Boho-Tiffin Girls. Deze is perfect om je boterham, fruit en ander tussendoortje mee te nemen naar school of de picknick.

Boho-Tiffins zijn gemaakt van duurzaam RVS (Roestvrijstaal). Dit heeft als voordeel dat RVS niet verkleurt en er blijven geen nare luchtjes achter! De Boho-Tiffin is niet lekvrij maar wanneer je bijvoorbeeld kwark mee wilt nemen leg dan huishoud- of aluminiumfolie over het bakje, zet er een ander bakje op en de inhoud zal niet uit het bakje lekken.

De Boho-Tiffin Girls bestaat uit 3 stapelbare bakjes in verschillende hoogtes. De totale hoogte van de Tiffin is 13 cm met een doorsnede van 10 cm.

De Boho-Tiffin Girls wordt geleverd met een gratis netbag en hanger. Je kunt de kleur van de netbag apart bestellen.

Product informatie
Materiaal De Boho-Tiffin is gemaakt van duurzaam RVS (Roestvrijstaal), met als voordeel dat er geen nare luchtjes in zullen achterblijven en dat het RVS niet verkleurt.
Lekvrij De Boho-Tiffin is niet lekvrij. Maar wanneer je bijvoorbeeld yoghurt of kwark mee wilt nemen is dit mogelijk. Eventueel kan je huishoudfolie over je bakje heen leggen en plaats een ander bakje erop.
Kan in de vaatwasser Het beste is om de Boho-Tiffin met de hand af te wassen, dit om de kleur en de print goed te houden.
Afmetingen Lengte 13 cm, doorsnede 10 cm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Recent bekeken
Boho-Tiffin Girls
Boho-Tiffin
€29,95
Powered By Simply Juul
Super Lunch © 2018