Boho-Tiffin Tribal
-20%

Boho-Tiffin Tribal

Merk: Boho-Tiffin
Model: Tribal
Voorraad: Op voorraad
Speciale prijs:€31,96
Oude prijs:€39,95
Voordeel:€7,99
-+
 

Stel een vraag over dit product

Mijn vraag niet publiceren


Boho-Tiffins zijn hippe, handige lunchtrommels! De tiffin, ook wel Dabba of Rantang, vindt zijn oorsprong in India en ontbreekt in geen enkele Indiase keuken. De stapelbakjes worden traditioneel gebruikt voor het vers houden en transporteren van verse huisgemaakte Indiase gerechten. Wij gebruiken ze om de lunch, fruit en nog een tussendoortje mee te nemen.

Boho-Tiffins zijn gemaakt van duurzaam RVS (Roestvrijstaal). Dit heeft als voordeel dat RVS niet verkleurt en er blijven geen nare luchtjes achter! De Boho-Tiffin is niet lekvrij maar wanneer je bijvoorbeeld kwark mee wilt nemen leg dan huishoud- of aluminiumfolie over het bakje, zet er een ander bakje op en de inhoud zal niet uit het bakje lekken.

De Boho-Tiffin bestaat uit 3 stapelbare bakjes in verschillende hoogtes. De totale hoogte van de Tiffin is 14,5 cm met een doorsnede van 12,5 cm.

De Boho-Tiffin wordt geleverd met een gratis netbag en hanger. Je kunt de kleur van de netbag apart bestellen.

Product informatie
Materiaal De Boho-Tiffin is gemaakt van duurzaam RVS (Roestvrijstaal), met als voordeel dat er geen nare luchtjes in zullen achterblijven en dat het RVS niet verkleurt.
Lekvrij De Boho-Tiffin is niet lekvrij. Maar wanneer je bijvoorbeeld yoghurt of kwark mee wilt nemen is dit mogelijk. Eventueel kan je huishoudfolie over je bakje heen leggen en plaats een ander bakje erop.
Kan in de vaatwasser Het beste is om de Boho-Tiffin met de hand af te wassen, dit om de kleur en de print goed te houden.
Afmetingen Lengte 14,5 cm, doorsnede 12,5 cm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Recent bekeken
-20%
Boho-Tiffin Tribal
Boho-Tiffin
€39,95 €31,96
Powered By Simply Juul
Super Lunch © 2018