Yumbox Panino Bijoux Purple - 4 vakjes

Merk: Yumbox
Model: Panino Bijoux Purple
Voorraad: Op voorraad
Speciale prijs:€23,96
Oude prijs:€29,95
Voordeel:€5,99
-+
 

Stel een vraag over dit product

Mijn vraag niet publiceren


Compact formaat lunch box met 4 vakjes. Yumbox is perfect voor kieskeurige eters. Biedt afwisseling en bevordert door de veelzijdige lunch gezonde eetgewoonten.


Yumbox is een kindvriendelijke, bento-stijl lunchbox ontworpen voor volwassenen en kinderen en is gemaakt van een hoge kwaliteit, duurzaam, BPA-vrij en voedsel veilig materiaal.


Yumbox's siliconen deksel samen met de tray zorgt voor een goede afsluiting zodat de inhoud op zijn plaats blijft, inclusief yoghurt, vla en bijvoorbeeld gepureerd fruit. De inhoud zal niet tussen de compartimenten lopen of uit de lunchbox!


De Yumbox Panino bevat 1 groot compartiment (ca 470 ml), 2 kleinere compartimenten (ca 118 ml) en 1 klein compartiment voor bijvoorbeeld dipsaus, rozijnen etc. Het grootste compartiment is groot genoeg voor je boterham.Product informatie
Lekvrij Ja
Aantal compartimenten 4 vakjes
Kan in de vaatwasser Ja, de tray mag in het bovenste rek op een programma van 110 minuten en een temperatuur van maximaal 65ºC. Advies is om de lunchbox met de hand te wassen. Dit bevordert de levensduur van de siliconen binnenzijde.
Kleur Paars
Afmetingen Lengte 21 cm, breedte 16 cm, hoogte 4,5 cm.
BPA-vrij Ja

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Recent bekeken
Powered By Simply Juul
Super Lunch © 2019