Leuke recepten en ideeën

In deze blog delen wij diverse recepten en ideeën om de leukste bento's te kunnen maken. Wij gebruiken daarbij ook foto's met voorbeelden die je thuis ook makkelijk zou kunnen voorbereiden. Heb je vragen of suggesties? Neem dan contact op met ons!

Bianca's blauwe bessen muffins

Bianca's blauwe bessen muffins zijn bereid zonder suiker. Ze zijn niet alleen ontzettend lekker maar ook nog eens erg gemakkelijk om te maken! Voor ongeveer 12 muffins heb je nodig

Lees meer

Groente met een dipje

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Prik de aubergine in met een vork en leg deze in de oven voor ongeveer 45 minuten. Laat de aubergine afkoelen. Bak de pijnboompitten in een koekenpan tot ze gekleurd zijn. Schep met een lepel de aubergine uit de schil en voeg hierbij de tomaten tapenade en de pijnboompitten toe. Maal dit met een staafmixer tot een pasta.

Lees meer

Vegetarische samosa's

Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Bak de groenten en blokjes aardappel met een klein beetje olie tot ze zacht zijn. Bestrooi ze met kerriepoeder. Bestrijk 2 vellen filodeeg met een beetje olie en leg ze op elkaar.

Lees meer

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 17
Powered By Simply Juul
Super Lunch © 2019