Betalen en verzenden

 Betaalmogelijkheden

Je kunt in de webwinkel van op de volgende manieren betalen:

  • iDEAL: Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. 
  • Vooruitbetalen: Je kunt het totaalbedrag overmaken onder vermelding van het bestelnummer. In het geval van overboeking gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het kan daarom voorkomen dat bepaalde producten niet meer voorradig zijn. Het duurt meestal 2 tot 4 werkdagen voordat een overboeking (via internetbankieren) aan ons wordt bevestigd. Overschrijven vanuit het buitenland kan circa 3-5 werkdagen duren.

 Bank gegevens

  • Naamstelling: Simply Juul
  • IBAN: NL55ABNA0433467932

 Verzending

De verzendkosten bedragen €5,50 voor alle adressen in Nederland. Bestellingen boven de €50 worden gratis binnen Nederland verzonden. Voor pakketten naar België en Duitsland rekenen wij een bijdrage van €10,50 en vanaf €70 wordt de bestelling gratis afgeleverd.

In 99% van de gevallen heb je de bestelling de volgende werkdag (m.u.v. zondag en feestdagen) in huis.

Wij verzenden je bestelling met PostNL. Doorgaans probeert PostNL je pakket eerst twee keer aan te bieden. Als je niet thuis bent biedt PostNL het pakket aan bij de buren of het dichtstbijzijnde postkantoor. Je krijgt dan een kaart in de brievenbus met daarop het adres waar het pakket is afgeleverd.

Powered By Simply Juul
Super Lunch © 2019